Veiksmīga konditora darba noslēpumi


Kad runa ir par konditorejas izstrādājumiem, mēs pirmkārt “ēdam ar acīm”. Konditorejas nozare tāpat kā citas pastāvīgi attīstās, meklējot arvien jaunus gatavošanas un dekorēšanas risinājumus, kā arī saglabājot pārbaudītas metodes.
Kā radīt kārdinošākos kēksiņus, zeltainākos pīrādziņus, majestātiskākās tortes? Kā likt iemīlēties no pirmā kumosa?
Aicinām uzzināt Veiksmīga konditora noslēpumus un kļūt nepārspējamam. Gūstiet atzinību draugu lokā vai pārsteidziet klientus ar jaunu garšas un estētisko piedāvājumu!

Mācību ilgums: 60 stundas
Iegūstamais dokuments: sertifikāts

Kursa programma:



Kursa mērķis:


Detalizētāku informāciju par apmācību izmaksām, laiku, pedagogiem un citām niansēm uzzināsi konkrētā filiālē.

Šobrīd kursu iespējams apgūt šādās Latvijas pilsētās:


Jūsu ieguvumi: