background
Aktualitātesarrow
Paškontroles sistēmas (HACCP) izveides pamatprincipi pārtikas aprites uzņēmumos
hot

Paškontroles sistēmas (HACCP) izveides pamatprincipi pārtikas aprites uzņēmumos

02.01.2023

Piedāvājam apgūt kursu “Paškontroles sistēmas (HACCP) izveides pamatprincipi pārtikas aprites uzņēmumos”. Ministru kabineta 2015. gada 29. septembra noteikumu "Pārtikas apritē nodarbināto personu apmācības kārtība pārtikas higiēnas jomā" 2. punkts nosaka: "2.1. Pārtikas higiēnas jomā apmāca darbiniekus: kas uzsāk darbu pārtikas apritē, bet nav ieguvuši profesionālo kvalifikāciju nevienā pārtikas nozares specialitātē 2.2. kas ir ieguvuši profesionālo kvalifikāciju kādā pārtikas nozares specialitātē, bet vairāk nekā trīs gadus nav bijuši nodarbināti pārtikas apritē.

Mācības notiek e-vidē, attālināti! 

Mācību ilgums: 5 stundas

Iegūstamais dokuments: apliecība

Cena: 39 EUR

Pieteikties iespējams, rakstot e-pastu vai zvanot uz norādīto tālruni:

komercdarbiba@buts.lv
28606877, 27898006


atpakaļ