Aktualitātes
Paškontroles sistēmas (HACCP) izveides pamatprincipi pārtikas aprites uzņēmumos
02.01.2023
Piedāvājam apgūt kursu “Paškontroles sistēmas (HACCP) izveides pamatprincipi pārtikas aprites uzņēmumos”. Ministru kabineta 2015. gada 29. septembra noteikumu "Pārtikas apritē nodarbināto personu apmācības kārtība pārtikas higiēnas jomā" 2. punkts nosaka: "2.1. Pārtikas higiēnas jomā apmāca darbiniekus: kas uzsāk darbu pārtikas apritē, bet nav ieguvuši profesionālo kvalifikāciju nevienā pārtikas nozares specialitātē 2.2. kas ir ieguvuši profesionālo kvalifikāciju kādā pārtikas nozares specialitātē, bet vairāk nekā trīs gadus nav bijuši nodarbināti pārtikas apritē.Mācības notiek e-vidē, attālināti!
Mācību ilgums: 5 stundas
Iegūstamais dokuments: apliecība
Cena: 39 EUR
Pieteikties iespējams, rakstot e-pastu vai zvanot uz norādīto tālruni:
komercdarbiba@buts.lv
28606877, 27898006