background
Aktualitātesarrow
hot

Paškontroles sistēmas (HACCP) izveide pārtikas uzņēmumos

02.01.2023

Kursus "Paškontroles sistēmas (HACCP) izveide pārtikas uzņēmumos" sāksim 21. janvārī. Piesakies!

Piedāvājam apgūt kursu “Paškontroles sistēmas (HACCP) izveides pamatprincipi pārtikas aprites uzņēmumos”. Ministru kabineta 2015. gada 29. septembra noteikumu "Pārtikas apritē nodarbināto personu apmācības kārtība pārtikas higiēnas jomā" 2. punkts nosaka: "2.1. Pārtikas higiēnas jomā apmāca darbiniekus: kas uzsāk darbu pārtikas apritē, bet nav ieguvuši profesionālo kvalifikāciju nevienā pārtikas nozares specialitātē 2.2. kas ir ieguvuši profesionālo kvalifikāciju kādā pārtikas nozares specialitātē, bet vairāk nekā trīs gadus nav bijuši nodarbināti pārtikas apritē.

Mācības notiek e-vidē, attālināti! 

Mācību ilgums: 5 stundas

Iegūstamais dokuments: apliecība


atpakaļ