15.jūnijā Jelgavā pilnīgi citāds prakstiskais seminārs –„Sildam pienu,cepam raušus...”
06.06.2016
Īsi pirms Līgo svētkiem mācību centra „BUTS” Jelgavas filiāles kolektīvs ir sarūpējis pavisam ko īpašu un vēl nebijušu!Nedēļu pirms Līgo svētkiem, 15.jūnijā visiem interesentiem būs vienreizēja iespēja piedalīties pavisam svaigā seminārā „Sildam pienu, cepam raušus...”, kurā tieks stāstīts un praktiski rādīts viss par biezpiena izmantošanu latvisko ēdienu pagatavošanā.
Seminārā prakstiski darbosimies un iemēģināsim roku Jāņu siera, pīrādziņu, karašas, plātsmaizes un citu Līgo našķu pagatavošanā!
Semināra apmeklētājiem būs iespēja gūt jaunas idejas un parsmes ne tikai pašu lietošanai, bet arī mājražošanai, kā arī saņemt padomus un uzzināt īstu meistaru knifus piena ēdienu gatavošanas tehnoloģijās.
Semināru vadīs: Mg.sc.ing. Janīna Ķīvīte, LLU pasniedzēja un Pārtikas tehnoloģiju katedras laboratorijas vadītāja.
Semināra norise: 15.jūnijā, plkst. 15:00, mācību centra „BUTS” Jelgavas filiālē, Jāņa ielā 4
Iepriekšēja pieteikšanās līdz 10.06!
Vietu skaits ierobežots!
Vairāk par šo un citiem semināriem un apmācībām Jeugavā uzziniet mācību centra „BUTS” Jelgavas filiālē!