Gardais decembris Jelgavā - Konditora prasmes darbam un svētkiem!
19.12.2016
Decembrī Jelgavā apmācības veiksmīgi noslēgušās programmā “Konditorijas izstrādājumu gatavošanas pamati”, kā arī vairāki interesenti nokārtojuši profesijas "Konditors" profesionālās kvalifikācijas eksāmenu.Kursu apmeklētājas apguva konditorejas izstrādājumu ražošanas tehnoloģiskos pamatus, kā arī praktiskajās nodarbībās cepa un dekorēja kūkas, cepumus un pīrādziņus. Papildus šai profesionālās pilnveides izglītībai programmai, daļa dalībnieču 15. decembrī veiksmīgi nokārtoja profesionālās kvalifikācijas eksāmenu Konditora profesijai. Šāds oficiāli atzīts profesionalitātes apliecinājums atvieglo gan birokrātisko slogu, gan ļauj pierādīt sevi kā vērtīga speciālistu.
Paldies Talsu filiālei par eksāmena organizēšanu!
Jau ilgu laiku novērojams pieprasījums pēc kvalitatīviem, garšīgiem, ar rūpību radītiem kulinārijas un konditorejas izstrādājumiem. Klienti arvien vairāk pievērš uzmanību produkta kvalitātei un autentiskumam, novēršoties no lētākajiem pusfabrikātiem vai masu produkcijas. Tieši šī prasība pēc kvalitātes, roku un sirds darba padara konditora profesiju pievilcīgu. Profesionāls konditors ir konkurētspējīgs gan darba tirgū, gan veidojot pats savu uzņēmējdarbības vidi, gan veicot individuālos pasūtījumus šauram klientu lokam.
Gaidīsim jaunus topošos konditorus un citu apmācību interesentus!
Profesija 1 dienas laikā:
Ārpus Formālais eksāmens ļauj iegūt valsts atzītu profesionālās kvalifikācijas apliecinājumu, nokārtojot kvalifikācijas eksāmenu 1 dienas laikā. Šo iespēju labprāt izmanto tie sava amata pratēji, kuri ir kompetenti attiecīgajā nozarē, bet dažādu apstākļu dēļ nevar uzrādīt attiecīgās kvalifikācijas apliecinājumu. Veiksmīgi nokārtojot valsts eksāmenu, kurā piedalās neatkarīga vērtētāju komisija, šo apliecinājumu iespējams iegūt īsā laikā.
Par eksāmenu un konsultāciju datumiem, norisi, kā arī sagatavošanas kursiem aicinām interesēties mācību centra „BUTS” filiālēs un nodaļās visā Latvijā.