Aktualitātes
Ieskats nodarbībā - Konditora palīgs.
30.10.2017
Kura ir pati gardākā un omulīgākā sezona? Tā, kurā tiek apgūtas allaž pieprasītās Konditora un Konditora palīga programmas. Šoruden vēlamies sniegt ieskatu vienā no "Konditora palīga" programmas uzdevumiem – speciālā zīmēšana.smilšu mīklas cepumus, sagatavo sāļos pildījumus un apdares sausos pusfabrikātus. Konditora palīgs strādā konditorejas cehos un ēdināšanas uzņēmumos, kur gatavo konditorejas izstrādājumus.
Mācību laikā “BUTS” Biznesa un Karjeras nodaļā Rīgā (Meža iela 7) kursanti gan teorētiski, gan praktiski apgūst konditorejas izstrādājumu tehnoloģiju un ražošanu – cep rauga, kārtainās un smilšu mīklas izstrādājumus, „Vecrīgas”, ruletes, kliņģerus, cepumus un citus našķus.
Ja arī Jūs vēlies iegūt teicamas zināšanas, sekojiet līdzi mācību centra "BUTS" aktuālajam piedāvājumam vai interesējies Biznesa un karjeras nodaļā.